Alle ruimte voor een leuk kamp

Midden in het prachtige natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen, vind je 22 kampeervelden. Deze zijn geschikt voor groepen uiteenlopend in grootte van enkele tot meer dan 100 personen. (lees meer)

ScoutShop Overasselt

Tijdens de zomervakanties is de ScoutShop de gehele week geopend. De rest van het jaar is vooraf bellen of mailen handig, ook gezien het feit dat we niet alles uit het ScoutShop assortiment op voorraad hebben. (lees meer)

St. Joristocht

Ben je op zoek naar een tweedaagse hike tijdens je zomerkamp, dan is de St. Joristocht precies wat je zoekt. Deze tweedaagse zwerfhike is sinds 2015 weer te lopen, nadat deze 41 jaar in de vergetelheid was geraakt. (lees meer)

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website is verouderd of onjuistheden bevat. Scoutingkampeerterrein St. Walrick is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze en via deze website beschikbare informatie.

Privacy Statement

Scoutingkampeerterrein St. Walrick vraagt bij uw reservering enkele persoonsgegevens. Deze gegevens worden slechts gebruikt om uw aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, tenzij met uw uitdrukkelijke vooraf gevraagde toestemming. Scoutingkampeerterrein St. Walrick respecteert de privacy van de gebruikers van haar eigen website en doet, indien nodig, ook zelf een beroep op de wettelijke bescherming van persoonsgegevens.

e-max.it: your social media marketing partner