Alle ruimte voor een leuk kamp

Midden in het prachtige natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen, vind je 22 kampeervelden. Deze zijn geschikt voor groepen uiteenlopend in grootte van enkele tot meer dan 100 personen. (lees meer)

ScoutShop Overasselt

Tijdens de zomervakanties is de ScoutShop de gehele week geopend. De rest van het jaar is vooraf bellen of mailen handig, ook gezien het feit dat we niet alles uit het ScoutShop assortiment op voorraad hebben. (lees meer)

St. Joristocht

Ben je op zoek naar een tweedaagse hike tijdens je zomerkamp, dan is de St. Joristocht precies wat je zoekt. Deze tweedaagse zwerfhike is sinds 2015 weer te lopen, nadat deze 41 jaar in de vergetelheid was geraakt. (lees meer)

De inhoud van www.stwalrick.nl is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel Scouting Nederland tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt Scouting Nederland expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. Beslissingen op basis van deze informatie zijn voor jouw eigen rekening en risico. Scouting Nederland garandeert niet dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren

Privacy Statement

Scoutingkampeerterrein St. Walrick vraagt bij uw reservering enkele persoonsgegevens. Deze gegevens worden slechts gebruikt om uw aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze gegevens vallen nu onder de AVG. Scoutingkampeerterrein St. Walrick is onderdeel van Scouting Nederland. Voor meer informatie over hoe Scouting Nederland hiermee omgaat verwijzen wij naar de volgende link: https://www.scouting.nl/privacy